preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Upisi u 1. razred SŠ

Autor: Administrator , 1. 5. 2020. 11:57

Predaja potrebne dokumentacije za upis u srednju školu Centra može se izvršiti slanjem fotografirane / skenirane dokumentacije putem e-maila na adresu: goran.hudovsky@skole.hr (u predmet poruke upišite: "DOKUMENTACIJA ZA UPIS U SREDNJU SKOLU").

ili odabirom poveznice:

OVDJE PREDAJTE DOKUMENTACIJU ZA UPIS U SREDNJU SKOLU

U tijelu poruke navedite svoj broj mobitela / telefona kako bismo Vas mogli kontaktirati!

Učenici škola u RH koji nisu 8. razred od trenutka zaključavanje liste prioriteta moći će ispisati prijavnice sa svoga sučelja na kartici Moj odabir. Dužni su ih potpisane na vrijeme dostaviti u svoju školu upisnom povjerenstvu svoje škole (osnovne ako je učenik osnovnoškolac, srednje ako je učenik srednjoškolac) ili Središnjem prijavnom uredu ukoliko je učenik kandidat van redovnog obrazovnog sustava Republike Hrvatske i isti ga je aktivirao.

Prijavnica treba biti potpisana i od strane roditelja/staratelja.

U nastavku pogledajte datume za JESENSKI UPISNI ROK!

 [više]

Pismo Ravnateljice povodom kraja pedagoške godine

Autor: Administrator , 24. 6. 2020. 11:48

Poštovani roditelji i skrbnici,

unatoč teškoćama s kojima smo bili suočeni tijekom posljednjih nekoliko mjeseci s radošću mogu našoj djeci i svima vama čestitati na uspješno završenoj pedagoškoj godini.

Probleme koje su nam zadali epidemija i potres shvatili smo kao izazove i priliku za napredak i poboljšanje. Zahvaljujući vašoj podršci i suradnji ostvarili smo, u najvećoj mogućoj mjeri, odgojno-obrazovne i rehabilitacijske ciljeve za ovu godinu. Također, radno smo osposobili još jednu generaciju  naših srednjoškolaca te ih uputili u svijet rada.

U sljedećoj pedagoškoj godini čekaju nas novi izazovi - obnova potresom oštećene Ilice i veliki projekt obnove (pred)školskog krila zgrade u Nazorovoj financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Pored toga, ostaje otvorenim i pitanje načina obavljanja naše djelatnosti uslijed promjenjive epidemiološke situacije.

Upravo zbog toga već razrađujemo planove kako bi naše aktivnosti od rujna tekle neometano, kako bi se naši korisnici nastavili razvijati i rasti uz svu podršku koja im je potrebna. Naravno, osnaženi smo novim znanjima i iskustvima, ali nam najveću snagu daju zadovoljstvo naše djece i kvalitetna suradnja s članovima obitelji.

Dragi roditelji i skrbnici, kao i do sada, svi mi, djelatnici Centra stojimo vam na raspolaganju za sve upite i pomoć koji su vam potrebni uslijed ovih promjenjivih okolnosti.

U nadi se da ćemo se u rujnu vidjeti i pozdraviti bez restrikcija i potrebe za fizičkim distanciranjem zahvaljujem vam na optimizmu i ljubavi koju dajete svojoj djeci.

Budite mi zdravi i sretni!

Jelena Grabovac, ravnateljica
 

 [više]

Praznici i učenički servis

Autor: Administrator , 16. 6. 2020. 08:50

 [više]

Prva nagrada na natječaju "Kako postati zeleni potrošač"

Autor: Administrator , 15. 6. 2020. 09:30

Na natječaj "Kako postati zeleni potrošač" Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta prijavili smo prezentaciju pod nazivom "Postani Zero Waste majstor u svojoj kuhinji" gdje smo predstavili našu projektnu aktivnost "Zero Waste power in HoReCa", timski rad učenika i usvojena nova znanja i vještine. U izradi prezentacije sudjelovali su i naši međunarodni volonteri Patrizia i Angel  (Unstoppable with you -projekt).
 
 
Za 1. mjesto na natječaju nagrađeni smo pametnom klupom, koja je već postavljena pored naše zgrade u Nazorovoj 47. Naš rad će biti prezentiran 16.6.2020. u auli Ministarstva!
 
Ponosni smo i sretni zbog osvojene nagrade! Nadahnuti ovim priznanjem, nastavljamo dalje u borbi za čišći Planet i zdravije stilove života.
 


 

 [više]

Životopis, molba, razgovor za posao... Kako? Lako!

Autor: Administrator , 15. 6. 2020. 09:21

 [više]

Što bacam, a što ne

Autor: Administrator , 18. 5. 2020. 15:40

 [više]

Dodijeljene su nagrade za najbolje video-recepte

Autor: Administrator , 6. 5. 2020. 10:45

5. svibnja 2020. - Nagradama smo razveselili učenike koji su osvojili prva tri mjesta u našem #ostanidoma natjecanju za video recepte. Naš mobilni tim dostavio je nagrade Klari, Isatu i Tei, uz poštivanje svih mjera opreza. Na poveznicama u nastavku možete vidjeti nagrađene video recepte, kao i video dodjele nagrada. Čestitamo svim učenicima koji su sudjelovali!

1. mjesto - KLARINE JAFFA KUGLICE: https://youtu.be/IRmCj5noe1A
2. mjesto - ISATOVA PITA OD SIRA: https://youtu.be/-znQ62OfSvw
3. mjesto - TEINI ČUPAVCI: https://youtu.be/90KkQz3_KXE

DODJELA NAGRADA: https://youtu.be/TLfwx533z6g
 

 [više]

Autor: Administrator , 15. 3. 2020. 11:54

OSNOVNA ŠKOLA
Nastavni materijali  OVDJE!

SREDNJA STRUKOVNA ŠKOLA
Nastavni materijali  OVDJE!

Ukoliko imate pitanja ili probleme s pristupom nastavnim materijalima obratite se razredniku!

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju