preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Pismo Ravnateljice povodom početka pedagoške godine

Autor: Administrator , 3. 9. 2020.

Draga djeco i učenici,
poštovani roditelji i skrbnici,

na početku smo pedagoške godine za koju sigurno znamo da će biti puna izazova.

Kroz posljednjih nekoliko mjeseci dogodilo se mnogo toga neočekivanog i neugodnog, što je bitno promijenilo našu svakodnevicu. Međutim, nakon svih tih iskustava, jedno je sigurno: život ide dalje.  

Polazište za nastavak rada imamo u preporukama i smjernicama nadležnih institucija i tijela, a ideja vodilja nam je da ništa ne smije dovesti u pitanje pravo djece i mladih na kvalitetno obrazovanje i psihosocijalnu podršku.

Zajedno ćemo, korak po korak, izići nakraj sa svim problemima i pronaći najbolji način da i ovu školsku godinu uspješno privedemo kraju. Pritom je najvažnije da njegujemo međusobno povjerenje te otvorenom komunikacijom svim raspoloživim kanalima nadiđemo nemile ali svakako neophodne protuepidemijske mjere.

U ponedjeljak, dakle, krećemo prema rasporedima objavljenima na našim internetskim stranicama odnosno onima koje ste dobili od stručnih djelatnika, voditelja skupina, razrednika, voditelja odjela. Podsjećam kako se ove godine cjelokupna djelatnost Centra odvija u Nazorovoj 47, zbog oštećenja zgrade u Ilici 83.

Naravno, slobodno nam se možete obratiti uslijed bilo kakvih nedoumica ili dodatnih pitanja, a popis telefonskih brojeva i adresa za kontakt možete pronaći ovdje: http://centar-sraskaj-zg.skole.hr/skola/lokacijaikontakti

Želim vam svima puno sreće, uspjeha i zdravlja!

Jelena Grabovac, ravnateljica
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju