preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

U solidarnosti sa dostojanstvom svakog djeteta - radionice za učenike

Autor: Administrator , 27. 1. 2021.

Početkom  školske 2020./2021. godine Centar je ostvario suradnju sa Svjetskim savezom mladih Jugoistočna Europa. U sklopu projekta pod nazivom "U solidarnosti sa dostojanstvom svakog djeteta", uz potporu Europskih snaga solidarnosti, provode se odgojno obrazovne radionice na temu ljudskog dostojanstva svake osobe. U radionice su uključeni učenici osnovne i srednje škole koji se u Centru nalaze na tjednom smještaju.

Aktivnosti su preventivne naravi te se polazi od ljudskog dostojanstva kao temelja za razvoj identiteta, izgradnju karaktera i razumijevanja uloge vrlina u kontekstu donošenja izvrsnih odluka za svoj život. Radionice su zabavne, edukativne i interaktivne, a provodi ih volonterka Petra Medak, mag.act.soc., voditeljica projektnih aktivnosti. Tijekom godine održat će se 5 radionica na teme: 1. Ljudsko dostojanstvo (Tko sam ja?), 2. Hijerarhija i sposobnosti živih bića (Što ja mogu?), 3. Moji talenti i snage i 4.Solidarnost i prijateljstvo.
 
ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE POWER

UNSTOPPABLE POWER

BLOG PROJEKTA

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju