preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj Zagreb

 > Vijesti

Pismo Ravnateljice za početak pedagoške godine

Autor: Andrija Mijačika, 3. 9. 2021.

Dragi naši korisnici i učenici,
poštovani roditelji i skrbnici,

nakon zasluženog ljetnog odmora, puni energije i dobre volje krećemo u novu pedagošku godinu.

Ojačani okolnostima i zahtjevima koje smo proživjeli tijekom protekle dvije godine, spremni smo i planiramo se uspješno nositi s novim izazovima.

Zbog očekivanog početka građevinskih radova u okviru projekta „Slavimo život zajedno“ morali smo provesti prostornu reorganizaciju rada Centra.

Za predškolce radimo ubrzano i intenzivno na pripremi dislociranog prostora u Ulici Florijana Andrašeca 18. Očekujemo skori ulazak u taj prostor, a do tada će naši najmlađi korisnici još boraviti u poznatom im prostoru u Nazorovoj.

Nastava osnovne škole će ove nastavne godine u cijelosti biti organizirana na 2. i 3. katu glavne zgrade Centra u Nazorovoj. Sve prostorije namjenski su opremljene potrebnim namještajem i priborom i spremne su za početak nastave.

Našim srednjoškolcima, unatoč silnom trudu i želji, nažalost još nismo uspjeli osigurati primjeren zamjenski prostor. Očekujemo da ćemo, uz podršku našega Ministarstva, ovaj problem ubrzo riješiti na zadovoljstvo učenika, roditelja i djelatnika. Do tada ćemo učiniti sve da se srednjoškolci u Nazorovoj osjećaju ugodno i da kvaliteta rada bude na najvišoj mogućoj razini.

Do skorog susreta, podsjećamo vas na lijepe rezultate koje očekujemo od projekta "Slavimo život zajedno": vizualizacije.

Radujemo se predstojećim izazovima i zahvaljujemo vam na razumijevanju i podršci!

Jelena Grabovac, ravnateljica
Korisni linkovi
 

Zero Waste Catering Lab

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE TOGETHER

UNSTOPPABLE TOGETHER

BLOG PROJEKTA

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju