preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj Zagreb

 > Vijesti

KOKOSS „Interdisciplinarnost kao resurs: Pojedinac i zajednica u fokusu“

Autor: Administrator , 27. 2. 2024.

U periodu od 22. do 25 veljače, naše stručne djelatnice Brigita Jerić ,socijalna radnica i Nina Cesarec, pedagoginja, predstavile su rad nešeg Centra na drugoj konferenciji KOKOSS „Interdisciplinarnost kao resurs: Pojedinac i zajednica u fokusu“ u Dubrovniku.

 

Konferencija je održana pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, a po drugi puta zajednički ju je organiziralo pet strukovnih komora koje okupljaju stručnjake pomagačkih zanimanja: socijalne pedagoge, psihologe, edukacijske rehabilitatore, psihoterapeute i socijalne radnike.

 

Brigita Jerić, je prezentirala temu "Aktivnosti psihosocijalne podrške u cilju inkluzije i zaštite mentalnog zdravlja mladih".   

Nina Cesarec -održala je radionicu pod nazivom "Prikaz dječje psihodrame u radu s adolescentima".

 

Konferencija je obuhvatila aktualne teme u društvu kao što su vršnjačko, obiteljsko nasilje i nasilje nad starijim osobama, rad s djecom i mladima s ciljem poticanja njihovog razvoja u skladu s individualnim potrebama, standardom ljudskih i dječjih prava te podupiranja različitosti i inkluzije.  

 

Bila je to izvrsna prilika za razmjenu znanja i ideja sa kolegama iz cijele Hrvatske, te planiranje novih zajedničkih suradnji.
Korisni linkovi
Zero Waste Catering Lab

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE

UNSTOPPABLE 2023
BLOG PROJEKTA

UNSTOPPABLE 2022
BLOG PROJEKTA

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju