preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

JESENSKI UPISNI ROK

Autor: Administrator , 13. 8. 2018.

31.8.2018. - Dostava dokumenata koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja (potvrda liječnika školske medicine, potvrda obiteljskog liječnika ili liječnička svjedodžba medicine rada i ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava za upis) srednje škole. Dostava potpisanog obrasca o upisu u I. razred srednje škole (upisnice) u srednju školu u koju se učenik upisao.

 

Nakndani upisni rok

Kandidati, koji ne ostvare pravo upisa u ljetnome ili jesenskome upisnom roku, mogu se prijaviti za upis u naknadnome upisnom roku. O upisu kandidata u naknadnome upisnom roku odlučuje upisno povjerenstvo srednje škole temeljem pisanoga zahtjeva kandidata te podatke o upisu unosi u NISpuSŠ, po zaprimljenoj potpisanoj upisnici kandidata te ostaloj dokumentaciji potrebnoj za upis. Kandidatise u naknadnome upisnom roku za upis mogu prijaviti u srednju školu u program obrazovanja u kojemu je, nakon jesenskoga upisnog roka, ostalo slobodnih mjesta u okviru broja upisnih mjesta propisanih Strukturom. Kandidati moraju ispunjavati sve uvjete propisane Pravilnikom o elementima i kriterijima te natječajem škole. U školama, u kojima je to uvjet za upis, moraju zadovoljiti i na ispitu sposobnosti i darovitosti. Škola za te učenike organizira provjeru na dan dostave dokumentacije. Ako je sva potrebna dokumentacija dostavljena ( stručno mišljenje službe za profesionalno usmjeravanje Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, Rješenje ureda državne uprave o primjerenom obrazovanju), ispisuje se upisnica, roditelj/skrbnik i kandidat je potpisuju i potom se ispunjavanje i toga uvjeta označuje u sustavu i kandidat je upisan u srednju školu. Prijava kandidata u naknadnome upisnom roku bit će od 3. do 7. rujna 2018. godine. 

Publikacija o upisima:

 https://www.upisi.hr/docs/Publikacija_teskoce.pdf
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju