preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Prijateljstvo kroz čaroliju glazbe i mora za sve!

Autor: Administrator , 27. 9. 2019.

 

U okviru projekta „Prijateljstvo kroz čaroliju glazbe i mora za sve!”, koji je ostvaren zahvaljujući uspješnoj prijavi na natječaj „Tisuću dana na Jadranskom moru“ tvrtke Valamar Riviera d.d., deset je učenika Centra posjetilo grad Poreč uz besplatan smještaj s punim pansionom u hotelu Rubin Sunny, u razdoblju od 14. do 17. rujna 2019. Učenike su pratili naši nastavnici Đurđica Šakić, Angel Naumovski i Beáta Kovács te volonterka Lemary Vuletić iz Udruge Dlan. Projekt je ostvaren u suradnji s Europskim Art Centrom Jastrebarsko, pa su tijekom boravka u Poreču učenici bili uključeni u radionice sviranja violine pod vodstvom profesorice violine Renate Novoselec.

Pored vježbanja violine, učenici su se zabavljali i na razne druge načine. Bilo je puno kupanja, isprobavanja ukusnih jela iz hotelske ponude, večernjih šetnji rivom te posjeta atraktivnim lokalitetima. Učenika se posebno dojmio posjet vodenom parku Aquacolors Aquapark Poreč, gdje su uživali u vodenim avanturama i egzibicijama.

Sve u svemu, izlet je obilovao zabavnim i zanimljivim sadržajima, a učenici su se kući vratili prepuni pozitivnih dojmova i lijepih sjećanja.
 
Još jednom, zahvaljujemo donatoru Valamar Riviera d.d. što je našim učenicima omogućio ovo nezaboravno iskustvo!
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju