preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Donacija Veleposlanstva SAD-a

Autor: Administrator , 17. 10. 2019.

 

Dana 17. listopada 2019. godine održat će se svečanost primopredaje donacije Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država našoj ustanovi.

Donacija je ostvarena u okviru projekta podizanja razine sigurnosti prostora i dostupnosti informacija korisnicima i posjetiteljima Centra nabavom tehničke i informatičke opreme. Ugrađene su prilazne rampe za kontrolu pristupa ustanovi vozilima te je nadograđena mrežna infrastruktura i postavljeno ukupno šest informativnih punktova na dvije lokacije na kojima Centar djeluje (Nazorova 47 i Ilica 83). Ovom vrijednom donacijom unaprijedit će se opća razina pristupačnosti i kvalitete usluga u Centru, što će se pozitivno odraziti na zadovoljstvo naših korisnika i njihovih obitelji.

Zahvaljujem cijelom timu iz Veleposlanstva i Njegovoj ekscelenciji, veleposlaniku SAD-a Robertu Kohorstu, što su prepoznali naše potrebe i pomogli nam da poboljšamo kvalitetu naših usluga – hvala Vam od sveg srca!
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju