preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Dolaze nam gosti iz Finske!

Autor: Administrator , 4. 4. 2012.

Naš više puta nagrađivani projekt „Iskustvom do posla“ (odlazak učenika na stručno usavršavanje u Finsku), koji je ušao u 3. godinu provedbe, ove je godine dobio jednu novu dimenziju. Naime, ove su godine Finci odlučili doći k nama. Dakle, bit ćemo domaćini finskoj ekipi od 10.04.2012. do 24.04.2012. na njihovom stručnom usavršavanju u Hrvatskoj. Tijekom te posjete, učenici će kuhati kako u našem školskom kabinetu, tako i na mjestima na kojima naši učenici obavljaju svoju stručnu praksu.

Ovim putem se zahvaljujemo na suradnji i otvorenosti osoblju u restoranima "Cavallino" i "Okrugljak", te kuhinjama hotela "I" i hotela "Laguna". Posebno razumijevanje za provedbu ovakvih projekata, u kojima su instrumenti financiranja vrlo striktni i ograničeni, pokazao je gospodin Sertić, direktor hotela Laguna, koji je prilagodio cijene smještaja u hotelu Laguna za finsku ekipu u okviru onih koje su im prihvatljive. Nadamo se da će se ova priča razviti u buduću, višegodišnju suradnju među našim partnerima.

Program posjete ćete moći svakodnevno pratiti na našem webu!
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju