preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Projekt udruge Civitas za prevenciju ovisnosti

Autor: Administrator , 10. 10. 2012.

Učenici Centra Slava Raškaj  sudjeluju u projektu udruge Civitas "Odmak od negativne medijske identifikacije – važan korak prevencije ovisnosti". Naše učenike i na taj način usmjeravamo da grade pozitivnu sliku o sebi i životu općenito, jačaju samopouzdanje i razvijaju kritičko mišljenje kako bi se mogli što kvalitetnije obraniti od negativnih utjecaja medije. Projektom se također unapređuje vrijednosni sustav mladog čovjeka, a naglasak se stavlja na zdrav život bez bilo kojeg oblika ovisnosti.  

Sudjelovanjem u projektu obogaćuje se i rad škole, a učenicima se nudi sveobuhvatan pogled na medijsku kulturu i omogućuje kvalitetnije razumijevanje medija te zdravije odrastanje.

Učenici Centra sudjelovali su u više projekata Udruge Civitas kroz posljednjih 8 godina, a zahvaljujući obostranom zadovoljstvu škola će u ovom projektu nastaviti sudjelovati i u ovoj školskoj godini. Slike možete pogledati ovdje.
 


Priloženi dokumenti:
civitas.jpg (512.14 KB)


Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju