preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Promocija zanimanja ugostiteljske struke

Autor: Administrator , 15. 11. 2012.

Dana 14.11.2012. u vremenu od 8.30 do 13.00 sati održao se ciklus kuharskih radionica, namijenjenih učenicima osmih razreda osnovnih škola i trećih razreda srednjih škola koji se obrazuju na razini niže stručne spreme. Sve se odvijalo u okviru projekta Promocija zanimanja u ugostiteljstvu i turizmu, financiranog od strane Ministarstva turizma...

Radionice su se održale u kuhinji našeg Centra, pod vodstvom vrhunskog kuhara, g. Vedrana Habela. Naši najbolji učenici pripremali su bijeli rižoto, sarmu i kolač od rogača. Učenicima koje smo ugostili bilo je ponuđeno izrađivanje i uređivanje kanape-sendviča, te izrada peciva različitih receptura.

Atmosfera je bila radna, ali i vesela, pa se nadamo da smo kod učenika koji su nas posjetili i sudjelovali pobudili interes za ugostiteljstvom i nastavkom školovanja u našoj srednjoj školi.

IMPRESIJE NAŠIH UČENIKA

„Meni je bilo super jer smo radili kao ekipa i odlično se zabavljali, a i mislim da smo dobro utjecali na učenike iz Zagorske koji su došli na promociju.“ Mario P.

„Danas na promociji zanimanja bilo je vrlo zanimljivo, radili smo svi skupa i mnogo sam naučila… Današnji dan mi je brzo prošao, svi smo radili sa osmijehom na licu i željela bih da se često događaju ovakvi događaji.“ Almina H.

„Sve mi se svidjelo. Naradio sam se, ali nema veze. Veselilo me što sam mogao drugima pokazati što sam naučio i skuhao.“ Zvonimir K.

„Bilo mi je jako lijepo i voljela bih kada bi se još organiziralo više tih radionica… I voljela bih biti uspješna.“ Silvana L.
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju