preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Državno prvenstvo gluhih u pikadu

Autor: Administrator , 2. 2. 2013.

U Zagrebu je dana 2. veljače 2013.g. bilo održano državno prvenstvo gluhih u pikadu na kojem je nastupalo 14 športskih klubova gluhih Hrvatske. Ekipa Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ je osvojila 7 mjesto.

U Zagrebu je dana 2. veljače 2013.g. bilo održano državno prvenstvo gluhih u pikadu na kojem je nastupalo 14 športskih klubova gluhih Hrvatske. Ekipa Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ je osvojila 7 mjesto. S obzirom da su naši učenici prvi put nastupali na natjecanju, bez ikakvog prijašnjeg natjecateljskog iskustva, smatramo ovo mjesto dobrim rezultatom. Važno je napomenuti da je naša ekipa skupila 3247 bodova, ukupni zbroj bodova trećeplasirane ekipe je 3571 bodova, što je samo 324 boda razlike. Naši najmlađi i još uvijek neiskusni igrači su oko 15 strelica bacili u „bunar“ i veliko je pitanje što bi bilo da je svih tih 15 strelica pogodilo u metu ... 

Predstavnici naše ekipe koji su sudjelovali na prvenstvu u pikadu su bili: Ivan Vidaković, Davor Jekić, Sean Musić i Leon Šarić.

Važno je napomenuti da je gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao otvaranju ovog Državnog natjecanja u pikadu za gluhe.

Zahvaljujemo Hrvatskom športskom savezu Gluhih i Zagrebačkom športskom savezu Gluhih na gostoprimstvu te Savezu gluhih i nagluhih grada Zagreba za treninge u njihovim klupskim prostorijama.

Bravo, dečki!!!

Angel Naumovski, prof. tjelesnog odgoja i znakovnog jezika

 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju