preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Natjecanje Gastro 2013.

Autor: Administrator , 16. 4. 2013.

Ove godine imali smo priliku sudjelovati izvan konkurencije na GASTRO natjecanju 2013. u Omišu. S povjerenjem odabrane su učenice Josipa Belina (3.a) za izradu slanog hladnog izloška i Tajana Šaban (4.a) za izradu slatkog hladnog izloška. Učenice su samostalno prošle cijeli put natjecanja i osvojile simpatije ocjenjivačkog povjerenstva i svih sudionika Gastra.

Više pročitajte klikom na Više..

Prvog dana natjecanja Tajana je napravila čokoladnu tortu na koju je bila veoma ponosna, a bila je i zapažena od mnogih nastavnika i ocjenjivačkog tima.
Prvog dana Josipa je nakon brifinga napravila pripremu namirnica, a drugog dana dopodne dovršila zadano jelo koje je bilo tako primamljivo te mu nije mogao odoliti ni član ocjenjivačkog tima, a da se ne pridruži.
Poslijepodne učenice su predale svoje praktične radove na zajedničku izložbu.
Cijeli događaj popratili su u veselju domaćini iz Omiša nudeći svoje delicije gostima.
Navečer, na svečanom zatvaranju, dodijeljene su nagrade pobjednicima i našim učenicama za sudjelovanje. Oprostili smo se uz večeru i ples.

Pogledajte Slike!
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju