preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Prezentacija projekta "Iskustvom do posla 4"

Autor: Administrator , 19. 4. 2013.

 
Dana 17.04.2013. u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu održana je prezentacija projekta „Iskustvom do posla 4“, koji se provodi u našem Centru već četvrtu školsku godinu u okviru potprograma Leonardo da Vinci Programa za cjeloživotno učenje EU. Cilj projekta je unapređivanje strukovnih i ostalih kompetencija učenika koji se obrazuju za zanimanje kuhara u Srednjoj strukovnoj školi Centra, a s ciljem njihova lakšeg zapošljavanja. U okviru prezentacije, učenici Centra pripremili su i servirali meni hrvatskih nacionalnih jela, s kojima su predstavili svoje vještine tijekom boravka u Strukovnoj školi Luovi, našoj partnerskoj ustanovi u gradu Oulu u Finskoj.
...

Prezentaciji projekta prisustvovali su naši iznimno važni suradnici iz Agencije za strukovno obrazovanje i Agencije za mobilnost i programe EU, koji su nam neprocjenjiva podrška pri realizaciji projekata i programa koje provodimo. Također su nas svojim prisustvom počastili i partneri među poslodavcima, poput Restorana Cavallino, Hotela Laguna, i Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, koji našim učenicima omogućavaju izvođenje stručne prakse.

Ovim im se putem još jednom zahvaljujemo na suradnji.
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju