preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Posjet Osnovne škole Novska

Autor: Administrator , 8. 5. 2013.

Sunčanog dana 8. svibnja 2013. posjetili su nas dugogodišnji dragi prijatelji iz Osnovne škole Novska. O tome kako je prošao naš susret doznajte klikom na 'više'.


 

Svojim dolaskom nas je obradovalo čak 110 učenika iz Novske, praćenih ravnateljicom škole Antonijom Mirosavljević, vjeroučiteljem Damirom Potalecom, šestorima nastavnicama (Kristina Grdur, Zrinka Desić, Ivana Begić Mesić, Mira Pejaković, Željka Draganić, Manulea Dalenjak-Ivanković) i dvjema defektologinjama (Đurđica Kanižaj Gizdić, Emira Navijalić). Kao i uvijek, prijatelji iz Novske donijeli su sa sobom i poklone koji su razveselili naše učenike.

Nakon kratkih pozdravnih govora obiju ravnateljica, gosti su nam prikazali prezentaciju o svojoj školi i kratki nijemi film „Starinska učionica“. Ubrzo nas je proljetno sunce sve izmamilo na školsko igralište gdje su se učenici Centra i učenici iz Novske uključili u športske igre pod budnim i stručnim vodstvom naših dvaju nastavnika tjelesne kulture, Angela Naumovskog i Zdenka Bodrožića.

Zahvaljujemo se OŠ Novska na ovom posjetu, veselom druženju i predivnim darovima, i radujemo se našim budućim susretima.
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju