preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Svršetak programa "Možemo više" (Udruga PUŽ)

Autor: Administrator , 27. 5. 2013.

U petak 31. svibnja  završava trogodišnji program „Možemo više“ koji je u Centru "Slava Raškaj" provodila Udruga roditelja djece s posebnim potrebama „Put u život'' (www.udrugapuz.hr). To su one tete koje su rano ujutro s vašom djecom svlačile cipelice i jaknice,  oblačile papučice, u prostorijama radne terapije pomagale djeci da nauče biti samostalnija u svakodnevnim aktivnostima (oblačenje, svlačenje, pranje ruku i zubića i sve ostalo) kroz igru i veselje...

Ovom prilikom zahvaljujemo se svima Vama koji ste nas ovih godina podržavali i surađivali s nama kako bi na taj način djeca postala samostalnija, sigurnija i sretnija.

Svi mi iz ovog nosimo iskustvo koliko djeca mogu ukoliko im se pruži adekvatna podrška, te koliko su samopouzdanija i ponosna na sve što nauče.

Nakon 3 godine nije lako reći „Zbogom“, nego radije „Doviđenja“. Možda se sretnemo negdje u parku, u dućanu, u prirodi... Znajte da nam vaša djeca ostaju u srcima i da će tu negdje uvijek biti posebno mjesto za svakog od njih.

Hvala!

Ekipa iz PUŽ-a: Ana Kratofil, Marija Cerčić, Marina Bernatović i Mirela Brunović (te Nikolina, Martina i Ivan koji su bili s nama dio puta)
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju