preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Počinje provedba projekta Cjeloživotno slušanje

Autor: Administrator , 27. 8. 2013.

U svečanoj atmosferi konferencijske dovrane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH, u srijedu, 21. kolovoza 2013., potpisali smo ugovor za dodjelu financijskih sredstava za projekt Cjeloživotno slušanje u sklopu programa Europske unije IPA komponenta IV.

Ovim će se projektom kroz stručnu edukaciju i razvoj alata za stručnu podršku za djelatnike u redovnim vrtićima i osnovnim i srednjim školama pružiti potpora uključivanju osoba s komunikacijskim teškoćama u redovni obrazovni sustav.

Centar "Slava Raškaj" Zagreb je nositelj projekta, partnerske institucije su Pučko otvoreno učilište Zagreb, Hotelijersko-ugostiteljska i turistička škola Zadar, Osnovna škola Trnjanska, a suradnici Dječji vrtić Jarun i udruga Sociativa Nova.

Ovom prilikom posebno se zahvaljujemo našem Ugovornom tijelu, Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, na podršci koju su nam pružili tijekom natječajne procedure.
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju