preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Promocija knjige Ljubice Uvodić-Vranić

Autor: Administrator , 18. 10. 2013.

U četvrtak, 17. listopada 2013., u večernjim satima, imali smo priliku prisustvovati promociji knjige "Avantura osobne promjene 3", vrsne i poznate psihologinje Ljubice Uvodić-Vranić.

Ovo je treća u nizu knjiga "Avantura osobne promjene". Dok su se prve dvije knjige bavile osobnim razvojem i intimnim odnosima, u trećoj autorica progovara o odnosu rastavljenih roditelja prema svojoj djeci. Kako stoji u uvodu: „Ova je knjiga napisana za roditelje koji su svjesni da njihova djeca nisu samo njihova. Ona su donesena na svijet za ovaj svijet. Mnogi roditelji razumiju da je za njihovu djecu bolje da se druže i s onim drugim roditeljem jer on nije mogao ostaviti svoje dijete, nego samo svojeg partnera. Rastavljeni roditelji mogu ostvariti normalne kontakte sa svojom djecom ako ostvare normalne kontakte međusobno i ako budu, više ili manje, sretno rastavljeni.“

Knjižnica Centra sada je bogatija za četiri knjige gđe. Uvodić-Vranić. Pored promovirane knjige to su još: "Avantura osobne promjene: Priručnik za odrasle koji žele još rasti", "Avantura osobne promjene 2: Ljubavni odnosi - najvažniji odnosi našeg života" te "Prijatelju, kako si?".

Nadamo se da ćemo nastaviti dosadašnju uspješnu stručnu suradnju s gđom. Uvodić-Vranić, jer smo ju već imali priliku ugostiti u Centru kad nam je održala izuzetno poticajno predavanje o međuljudskim odnosima. Do tada, svima koji su željni osobnog rasta i razvoja preporučamo njezine knjige!
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju