preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Slastičarsko-likovna radionica

Autor: Administrator , 22. 10. 2013.

Dana 16.10.2013. u našoj Srednjoj školi održala se slastičarsko-likovna radionica u kojoj su zajednički sudjelovali učenici rehabilitacijskog odjeljenja, učenici prvih i drugih razreda srednje strukovne škole, te troje naših bivših učenika. Timskim radom ispekli su izvrsne kolačiće od rogača i čokolade, te su izradili ukrasne, rukom oslikane kutije za kekse.

Vođa slastičarskog tima bio je nastavnik g. Vedran Habel iz Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja, a voditeljica likovne radionice nastavnica gđa. Helena Habdija iz Socijalne zadruge „Kameleon“.  Cilj radionice bio je isticanje sposobnosti svakog pojedinog učenika. Učenici  su prošli kroz cijeli proces, od stvaranja ideje o proizvodu, preko njegove izrade, do pakiranja (i kušanja!). Cilj je kroz ovakav program u suradnji sa partnerskim organizacijama poučavati učenike  socijalnom poduzetništvu.

Veliki doprinos današnjoj radionici dali su i naši bivši učenici, Gordana Bulić i Gordan Malogorski, koji danas uspješno rade u svojoj struci kao kuhari, a bili su voljni odvojiti dio svog slobodnog vremena i prenijeti svoje životno i profesionalno iskustvo budućim mladim kolegama. Zahvaljujemo im na uloženom trudu.

Odličnu  radnu atmosferu  podržala je i naša draga suradnica, predstavnica Grada Zagreba gđa. Marinka Bakula Anđelić, koja se upoznala sa učenicima, novim aktivnostima i programima koji se planiraju provoditi u okviru Dnevnog centra za korisnike starije od 21 godine.
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju