preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Radionica za Finsku

Autor: Administrator , 4. 2. 2014.

U subotu, 1.2.2014. godine, imali smo prvu ovogodišnju kuharsku radionicu projekta „Iskustvom do posla V“ u kojoj nakon prve selekcije sada sudjeluju učenici 3. i 4. razreda naše škole. Stručni voditelj radionice je chef Vedran Habel. Uz njega stječemo nova kulinarska iskustva i tako se pripremamo  za odlazak u Finsku. Nakon nekoliko radionica izabrat će se najbolji kuhari koji će predstavljati našu školu i kuhati naša jela u Finskoj, u gradu Oulu.

Radionica je bila ja organizirana tako da je  svatko  znao što je njegov dio posla, uz naglašen timski rad. Imali samo pet grupa u dvije radionice, jednoj od 11 do 2 sata, a drugoj od 2 do 6 sati popodne. Obje grupe su uspješno obavile svoje zadatke: miješana salata sa sirom i šunkom, bučnica, puretina s tikvicom i krumpirom, juha od vrganja i orahnjača. Do iduće radionice još ćemo malo modificirati jelovnik.

autor članka: Elvis Asanovski,  4.a.
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju