preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Posjet prijatelja iz Passignana

Autor: Administrator , 10. 4. 2014.

Od 4. do 6. travnja bili su kod nas naši prijatelji Talijani, predstavnici udruga dobrovoljnih darivatelja krvi te koštane srži i organa „AVIS“ i „AIDO“ iz Passignana: Fausto Giovagnoni, Stefano Spaccini, Stefano Baldoncini, Miles Tenchini e Antonello Vaiani. Ponovno su nas razveselili svojim dolaskom i donacijom odjeće za naše učenike... (klik na više)

Tom prigodom obnovljena je i potvrđena naša dugogodišnja suradnja, što potvrđuju i riječi koje su napisali u našu spomen knjigu:

„Trinaest godina (naše suradnje) nije prošlo uzalud. Od prvog dana kad smo se upoznali odmah se u našim dušama i u našim srcima pojavio osjećaj prijateljstva i prave ljubavi, kao da se poznajemo već cijeli život. Ti osjećaji su s godinama sve više rasli i pridonijeli su učvršćivanju našeg čudesnog odnosa tako da je postao neraskidiv. Vaši učenici su naši učenici, vaši profesori su naši profesori. Svaki puta kad se susretnemo, emocije na rastanku su drugačije: djelić našeg srca ostane uvijek ovdje s vama.
Sad smo ovdje da sve to potvrdimo, sigurni da ćemo još mnogo godina nastaviti ovaj put zajedno s vama. Dali ste nam puno i zato ćemo mi uvijek biti uz vas u svakome trenutku. Hvala!“
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju