preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Predstavljanje projekta Cjeloživotno slušanje

Autor: Administrator , 11. 6. 2014.

Projekt Cjeloživotno slušanje sudjelovao je kao izlagač na promotivnom sajmu koji se, u okviru događanja „Tjedan Europskog socijalnog fonda“, održao u Zagrebu u prostoru Pučkog Otvorenog Učilišta, 04. lipnja 2014. godine u vremenu od 09:00 do 16:00 sati.

Cilj ovog događanja bio je upoznati najširu javnost s mogućnostima koje nudi Europski socijalni fond, ali i pokazati kako je moguće uspješno pokrenuti projekt i osigurati napredak za svoju školu, udrugu, zadrugu, poduzeće korištenjem EU sredstava.
 
Sajam su obišli ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić te povjerenik Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje Laszlo Andor, kao i predstavnici lokalne uprave i samouprave.

Na sajmu smo predstavili Centar i rezultate projekta, podijelili promotivne materijale te razmijenili iskustva i informacije s kolegama iz drugih projekata.
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju