preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Marte Meo u Novigradu zadarskom, 2.9.-4.9.2014.

Autor: Administrator , 8. 9. 2014.

U Novigradu pored Zadra održan je seminar naprednog usavršavanja u metodi Marte Meo u trajanju od tri dana (od 2. do 4. rujna 2014.), u organizaciji Akademije za razvojnu rehabilitaciju (prof. dr. sc. Vlatka Mejaški Bošnjak) i Centra „Slava Raškaj“ Zagreb (mr. sc. Slavica Jelić).

Voditeljice seminara bile su svjetski priznate i istaknute stručnjakinje u Marte Meo metodi: Maria Aarts (Nizozemska), Josje Aarts (Nizozemska) i Therese Niklaus Loosli (Švicarska). Napose ističemo sudjelovanje Marie Aarts, začetnice ove metode. U ugodnoj novigradskoj atmosferi, a uz aktivno sudjelovanje hrvatskih Marte Meo stručnjaka, ostvaren je uspješan transfer naprednih znanja i vještina neophodnih za rehabilitacijski rad u svim područjima u kojima su u prvom planu međuljudski kontakt i komunikacija.

U seminaru je sudjelovalo 30-ak motiviranih stručnjaka iz cijele Hrvatske, a bio je i popraćen od strane lokalnih medija (Zadarski list, 3. rujna 2014.).

Nestrpljivo očekujemo daljnje edukacije i usavršavanja u ovoj inovativnoj i učinkovitoj metodi!
 


Priloženi dokumenti:
Marte_Meo_Ng_2.9.2014.jpg (989.94 KB)


Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju