preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Stručna praksa u Autoservisu Obad

Autor: Administrator , 23. 10. 2014.

 
Dana 21.10.2014. učenici 1.d razreda, u pratnji razrednice Vinke Čakarić, posjetili su mjesto obavljanja stručne prakse u Autoservisu Obad radi dogovora oko nastavka dugogodišnje uspješne suradnje. Tom prilikom susreli smo se sa gospodinom Obadom, direktorom tvrtke, koji je naglasio da svi učenici u njegovoj radionici imaju priliku tijekom školovanja steći potrebna znanja i vještine o kojima kasnije ovisi njihovo stalno zaposlenje.
 
Ugodno smo se iznenadili kad nas je u autolimarskoj radionici dočekao naš bivši učenik Kristijan Štrac, koji se u Autoservisu Obad nakon školovanja i zaposlio. Kristijan nas je u kratkom vremenu upoznao sa osobljem te nas je proveo kroz autolimarsku radionicu.
 
Tijekom ovog posjeta dogovorena je i suradnja za obavljanje stručne prakse za dva nova učenika prvih razreda, u zanimanju autolimar.
 
Koristimo ovu priliku kako bismo se zahvalili gospodinu Obadu i cijelom njegovom timu na podršci i razumijevanju u radu s našim učenicima.
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju