preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Stručni skup za strukovne nastavnike, 7.11.2014.

Autor: Administrator , 14. 11. 2014.

U petak, 7. studenog 2014., u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Centra "Slava Raškaj" Zagreb, održan je stručni skup za nastavnike iz srednjih strukovnih škola na temu odgojno-obrazovnog rada s učenicima s teškoćama u razvoju.

Kroz stručna predavanja i radionice sudionici skupa imali su priliku upoznati se s metodama rada s učenicima s komunikacijskim teškoćama koje se primjenjuju u Centru te dobiti korisne informacije i savjete kroz prikaze primjera dobre prakse. Skupu su svojim stručnim izlaganjima pridonijeli: Doc.Dr.Sc. Nada Prlić, prof.ped.; Dr.Sc. Ljubica Pribanić, prof.def.; Mr.Sc. Slavica Jelić, porf.def.; Jozo Jelinić, dipl.ing.; Nina Šimunović, prof.ped.; Lidija Andrijević Gajić, prof.log.; Ružica Kežman, prof.def.; Brigita Jerić, dipl.soc.rad.; Natalia Šinković, prof.engl i franc. jezika.    

Zahvaljujemo svim predavačima na doprinosu te sudionicima na poticajnim pitanjima i povratnim informacijama. Napose zahvaljujemo gđi. Vlatki Klašnji, višoj stručnoj savjetnici za učenike s teškoćama u ASOO, na podršci i pomoći pri organizaciji skupa.

S nadom da svaki ovakav događaj pomaže širenju i jačanju mreže stručne podrške za djecu i mlade s teškoćama u razvoju nestrpljivo iščekujemo skoro ponavljanje skupa u prosincu
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju