preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Grazie Andrea!

Autor: Administrator , 1. 12. 2014.

Gli studenti del Centro per educazione e riabilitazione "Slava Raškaj" Zagreb incontrano famoso tenore italiano Andrea Bocelli e lo ringraziano per l'aiuto, l'appoggio e la collaborazione.

Učenici Centra za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb upoznali su poznatog talijanskog tenora Andreu Bocellija te su mu zahvalili na podršci i suradnji. Više o ovom susretu doznajte klikom na 'više'... 

Dana 29. studenog, u pratnji naših djelatnica Andrijane Čabraja i Matee Vukušić Mijačika, naši učenici su kao VIP gosti imali priliku prisustvovati koncertnoj probi svjetski poznatog talijanskog tenora Andree Bocellija.

Nakon trosatnog uživanja u arijama najljepših opera učenici Centra su na poziv g. Bocellija došli u backstage, kako bi se s njime upoznali. Ovdje se prof. Andrijana, koja je susret i organizirala, ukratko zahvalila maestru na prilici za upoznavanje te mu predstavila našu ustanovu. Gospodin Bocelli je osobno zahvalio na podršci svima prisutnima te je pozvao naše srednjoškolce da ostanu na koncertu, na njihovo beskrajno oduševljenje.

Hvala Andrei Bocelliju na ovoj divnoj prilici za kulturno uzdizanje!
Grazie per la musica!
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju