preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Na Božićnom sajmu

Autor: Administrator , 10. 12. 2014.

Donosimo vam reportažu naših učenika Martine Vrabec i Jakova Sudara o prezentaciji proizvoda Učeničke zadruge "Slava Raškaj" na Božićnom sajmu Zagrebačkog velesajma.

Dana 7.12.2014 održao se Božićni sajam na Velesajmu. Jakov i ja smo se sastali ispred sedmog paviljona i ušli smo unutra gdje smo pronašli naš stol na kojem je pisalo Zadruga „SLAVA RAŠKAJ“. Raspakirali smo se i stavili smo naše radove na stol i počeli smo prodavati. Sajam je trajao od 10 do 15 sati. Nakon par minuta došla je supruga predsjednika Republike Hrvatske koja je kupila jedan od naših radova. Bilo je dosta posjetitelja koji su kupili naše radove. Jakov i ja bili smo jako zadovoljni našom prodajom i jako sretni što smo sudjelovali na Božićnom sajmu. Bili bismo sretni kada bismo mogli to ponoviti na sličnom takvom događaju. S nama su bile i naše drage profesorice s kojima smo se super zabavljali i koje su nam to omogućile.

autori teksta: Martina Vrabec, Jakov Sudar
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju