preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Teach Town

Autor: Administrator , 6. 2. 2015.

Gđa. Semira Hoffmann, stručnjakinja u području ranih intervencija s međunarodnim iskustvom, posjetila je naš Centar te nas upoznala s iznimno vrijednim software-om za rad s djecom s komunikacijskim teškoćama - Teach Town-om. Stručni tim oduševljeno je prihvatio sudjelovanje u pilot-projektu Teach Town-a te će roditelje uputiti kako da uz pomoć ovog software-a kroz igru ubrzaju razvoj svoje djece poticanjem 6 ključnih vještina: adaptivne, kognitivne, umjetničke, matematičke, jezične i socijalno-emocionalne.

Prezentacija Teach Town-a održana je u suradnji s Centrom Progovori koji pruža podršku osobama s autizmom i njihovim obiteljima. U okviru pilot-projekta, koji će trajati do studenog 2015., Centru Progovori donirano je deset paketa sofware-a. U našem će Centru u projektu sudjelovati tri polaznika. Jedan od ciljeva pilot-projekta je i prijevod software-a na hrvatski jezik, čime će se povećati njegova primjenjivost u regiji.

Vjerujemo da će ovaj pilot-projekt doprinijeti stvaranju kvalitetnijeg života za mnoge "posebne" obitelji.
 
Korisni linkovi
 

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE TOGETHER

UNSTOPPABLE TOGETHER

BLOG PROJEKTA

UNSTOPPABLE POWER

UNSTOPPABLE POWER

BLOG PROJEKTA

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju