preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Groove Wave

Autor: Administrator , 19. 5. 2015.

U subotu, 16.5.2015., u PIKTO Galeriji u Branimir centru, s početkom u 19:00 sati, naša plesna skupina “The Wild Bunch” predstavila je plesni događaj “GROOVE WAVE”...

Događaj je nastao na inicijativu srednjoškolske plesne skupine, na čelu s plesnim koreografom Rusijem Yosifovim i voditeljicom plesne skupine Đurdicom Šakić, s ciljem kreativnog druženja uz glazbu i ples te radi inkluzije mladih s oštećenjem sluha u urbanu plesnu zajednicu. Mladi plesači na sebe su preuzeli čitavu organizaciju događaja, a osim plesnih poslastica sami su priredili i poslastice za nepce. “The Wild Bunch” u pomalo izmijenjenom izdanju djeluje već treću godinu, te se može podičiti brojnim nastupima, kako u Zagrebu tako i u čitavoj regiji.

Na samom događaju nastupilo je nekoliko plesnih skupina, poput B-GIRLS YEAH, HOUSE OF JAM, TROUBLEMAKERS CREW, te su se zaigrale brojnim plesnim igrama. Plesnu atmosferu podržala su čak tri DJ-a: DJ ROOSEE, DJ BIJAN, DJ BOOM.

Događaj je bio humanitarnog karaktera, baziran na dobrovoljnim donacijama koje su se prikupljale u svrhu daljnje edukacije mladih plesača i ostvarenju njihove želje da otputuju na seminare u inozemstvo koji bi im omogućili daljnji napredak u glazbeno-plesnom izričaju kroz susrete sa stručnjacima na području urbane kulture te terapije kroz ples i pokret.

ZAHVALNI SMO SVIMA KOJI SU DOŠLI!!!
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju