preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Projekt "Maslina"

Autor: Administrator , 12. 5. 2015.

12. svibnja 2015., Hypo centar – U organizaciji Udruge Etna - mreža uzajamne potpore provedena je prva u nizu humanitarnih akcija u okviru projekta „Maslina“ usmjerenog na podršku našoj djeci i učenicima. Zahvaljujući zalaganju gđe. Etne Mustapić i djelatnika Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., te podršci gđe. Karmele Vukov-Colić, prodajom kekasa, koje su izradili učenici Centra, i maslinovog ulja iz donacije OPG Deković prikupljena su financijska sredstva namijenjena našim korisnicima.

Kroz projekt "Maslina", a uz pomoć volontera Udruge Etna, učenici Centra poučavaju se ekološkoj, prirodnoj i zdravoj prehrani i vještinama spravljanja ekoloških namirnica i kozmetike. Kroz projekt se potiču i poduzetničke vještine učenika jer se pripravljeni proizvodi kroz humanitarne akcije prodaju i time se skupljaju financijska sredstva namijenjena Centru.
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju