preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Dječji tjedan u Srednjoj školi

Autor: Administrator , 12. 10. 2015.


Već više od trideset godina prvi puni tjedan u listopadu organizira se Dječji tjedan. Nizom akcija i aktivnosti za djecu i s djecom nastoji se skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu.
Centar "Slava Raškaj" je također prigodno obilježio Dječji tjedan raznim aktivnostima kao što su likovne radonice, plesanje tanga. U utorak 06.10.2015. učenici su imali prilike sudjelovati u pokaznim vježbama u sklopu projekta Street workout za sve u suradnji s udrugom Bar Hazard. Profesori Zdenko Bodrožić i Angel Naumovski su se pobrinuli za dobru atmosferu, a učenici su s veseljem dočekali priliku da nauče nove načine vježbanja čime se nastoji promicati zdrav i aktivan život naših učenika.
U srijedu 07.10.2015. godine učenici Centra "Slava Raškaj" su posjetili Pravobraniteljicu za djecu Ivanu Milas Klarić koja nas je vrlo toplo dočekala. Učenici su imali prilike više se informirati o djelokrugu rada Pravobraniteljice, a pripremili su i svoja pitanja na koja je Pravobraniteljica za djecu spremno odgovarala. Svi smo dobili prigodne poklone, a za još bolju atmosferu se pobrinuo učenik prvog razreda koji je prisutnima izveo svoju "rap" točku čime je izvazvo opće oduševljenje.

​

​

​

 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju