preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Izvješće s "Networking Vocational Education and Business: A Contact Making Seminar for Erasmus+"

Autor: Administrator , 19. 10. 2015.

U ogranizaciji nacionalne Agencije za mobilnost i programe EU u Dubrovniku je od 13.-15. listopada 2015.g. održan Networking Vocational Education and Business: A Contact Making Seminar for Erasmus +. Na seminaru je sudjelovalo 50 predstavnika iz različitih zemalja EU (Finska,Švedska, Island, Italija, Njemačka, Hrvatska).
Stručnjaci  u provođenja EU projekata iz područja strukovnog obrazovanja u ugostiteljstvu, zdravstvu, građevinarstvu, te predstavnici iz područja poduzetništva i svijeta rada, nakon predstavljanja iskustava dobre prakse imali su prilike međusobno se upoznati, predstaviti svoje ideje, dogovarati potencijalna partnerstva u okviru budućeg natječaja za Erasmus+. Agencija za mobilnost i programe EU, nakon provedenog natječaja, odabrala je za sudjelovanje i predstavnicu Centra Slava Raškaj, voditeljicu projektnog tima Brigitu Jerić, koja je imala priliku i čast održati prezentaciju u okviru predstavljanja primjera dobre prakse provedenih projekata na temu „Effects of the implemented projects: challenges and opportunities“.
Seminar je bio izvrsno organiziran sa konkretnim i kvalitetnim učincima. Uspostavljena je  partnerska suradnja za pripremanje našeg novog projektnog prijedloga na temu Climate friendly food, s potencijalnim partnerima iz Finske, Švedske i Italije.
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju