preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Zajedno smo jači uz e-OSMIJEH...

Autor: Administrator , 26. 10. 2015.

‹

Centar "Slava Raškaj" plasirao se i u finale natječaja Hrvatskog Telekoma 'Zajedno smo jači' koji je pokrenut 2006. godine s ciljem prikupljanja donacija za humanitarne regionalne projekte od osobite važnosti za društvenu zajednicu. Aplicirali smo na natječaj želeći iskoristiti prednosti modernih tehnologija kako bi se djeci s poremećajima iz autističnog spektra, govorno-glasovno-jezične komunikacije i višestrukim teškoćama pomoglo prevladati komunikacijske barijere s kojima se svakodnevno suočavaju – da se druže, komuniciraju i uče s osmijehom na licu. U okviru projekta e-OSMIJEH uvest će se korištenje online aplikacije Gabriel's Seeds (GS) u rad s djecom predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta u Centru.

Veliki obol projektu dali su upravo učenici koji su animirali okupljene u Arena centru predstavljajući im važnost akcije 'Klikni za osmijeh', tako da je u samo nekoliko dana prikupljeno više stotina klikova za našu školu i projekt.

Pokazali su izrazit interes i želju za sudjelovanjem u svim aktivnostima, a iskustvo koje stječu ovih dana izuzetno je važno zbog direktnog i neposrednog prakticiranja komunikacijskih vještina kao jednog od najvažnijih izazova s kojima se djeca našeg Centra svakodnevno susreću.

€‹€‹€‹

€‹€‹€‹€‹

 

Vrijeme od 17 do 20 sati u Areni centar je proletjelo. Učenici su me učili vještinama prodaje proizvoda, te evidenciji istog, uz sinergiju koju su sijali oko sebe. Naš Luka je pravi profesionalac i pravi radnik. Kod zabave zabavljač, u poslu ozbiljan i odgovoran.
A roditelji!! Oni su u obližnjem kafiću dugo ispijali svoju kavu gledajući prezentacijske vještine svojih najmlađih. Tako Paolina mama nije otišla u kino, za koje je imala kupljenu kartu. Ostala je i uživala s nama.....zaista divan doživljaj.
I još nešto! Naše jabuke su bile prava poslastica za najmlađe.
lp svima
Vinka
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju