preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Nova sportska suradnja

Autor: Administrator , 5. 11. 2015.

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas o uspostavljanju nove suradnje između Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ i Rukometnog kluba „Maksimir Pastela“. Suradnja se planira uspostaviti na više razina i to kroz integraciju, razmjenu iskustava, promociju, projekte i donacije.

 

Prvi korak naše suradnje planiran je već za subotu 07. 11. 2015. gdje su pozvani učenici srednje škole COO „Slava Raškaj“ kao počasni gosti na domaćoj utakmici protiv RK „ZG Dubrava“ s početkom u 18 sati u sportskoj dvorani MIOC. Prije utakmice učenicima i Centru će biti uručeni prigodni pokloni i donacija od strane kluba za početak suradnje a u ostatku utakmice su pozvani svi da uživaju u ljepoti ovog sporta i bodre novi partnerski klub.

Suradnja s posjećivanjem domaćih utakmica se planira nastaviti dalje i to već na slijedećoj utakmici za 2 tjedna za kada su pozvani i najmlađi korisnici Centra kao počasni gosti.

Nadalje se planira uključiti što veći broj učenika Centra u školu rukometa pod vodstvom ili uz mentorstvo iskusnih i obrazovanih trenera iz kluba kako bi obogatili sportske sadržaje učenicima, zainteresirali ih za ovaj sport, harmonično i cjelokupno ih razvili u zdrave i sposobne ljude te ih kroz rukomet integrirali u društvo.

Radujemo se našoj suradnji, veliki sportski pozdrav!

Centar za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“

Rukometni klub „Maksimir Pastela“
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju