preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

POZIV NA UTAKMICU I NOVO DRUŽENJE S NAŠIM PARTNERIMA

Autor: Administrator , 18. 11. 2015.

Prije utakmice predstavnici kluba će uručiti prigodne poklone i donaciju predstavnicima Centra Slava Raškaj a igrači će izvesti djecu i učenike na teren kako bi se pozdravili međusobno i sve ostale prisutne u dvorani baš kako je običaj na svim velikim natjecanjima.
Kao posebnu gošću i promotora ovog događaja najavljujemo popularnu pjevačicu i zvijezdu televizijskog šoua Tvoje lice zvuči poznato Ivanu Marić koja će svojim prisustvom uveličati ovaj događaj, podržati našu suradnju i sudjelovati u zajedničkom druženju i navijanju. Stoga molimo sve roditelje i djecu da dođu nešto prije utakmice (20-ak min) kako bi nazočili kratkom protokolu prije utakmice i uspjeli se fotografirati s našom posebnom i dragom gošćom. 
Pozivamo vas da u što većem broju uveličate ovaj događaj i pokažete djeci prave vrijednosti sporta kao integracijskog faktora u društvu i promotora zdravog načina života a mi ćemo se pobrinuti za zanimljivo provedeno nedjeljno poslijepodne i ugodno druženje.
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju