preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Posjet Medvedgradu

Autor: Administrator , 3. 12. 2015.

Osvanuo je prekrasan sunčani jesenski dan za upoznavanje bliže okolice Zagreba, 

10.11.2015. godine. Uzbuđeni i veseli učenici 2. razreda OŠ, u pratnji profesorica Ružice Kežman i Tereze Szavai Radić i pomoćnika u...

Osvanuo je prekrasan sunčani jesenski dan za upoznavanje bliže okolice Zagreba, 

10.11.2015. godine. Uzbuđeni i veseli učenici 2. razreda OŠ, u pratnji profesorica Ružice Kežman i Tereze Szavai Radić i pomoćnika u nastavi Mladena Nikolić, posjetili su Medvedgrad. Sve nas je vozio kombijem naš dugogodišnji vozač Đuro Baotić.

Taj srednjovjekovni utvrđeni grad Medvedgrad na vrhu, na južnim obroncima Medvednice, s kojeg se pruža predivan pogled na Zagreb i okolicu je sve nas oduševio. 

Izuzetno se zahvaljujemo gospođi voditeljici Ani Krvarić na srdačnoj dobrodošlici. Vodila je nas sve, s kratkim i zanimljivim pričama pokazala je utvrde, kulu, arheološke iskopine, oltar domovine, kapelicu i muzej starih srednjovjekovnih izložaka. Na kraju smo uživali u gledanju dokumentarnog filma o Medvedgradu, o životu na Medvednici i slušanju o šišmišima.

Hvala dragoj Ani!

Uživajte u fotografijama! Fotografirao je nas sve naš dragi pomoćnik Mladen!

 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju