preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Autor: Administrator , 2. 5. 2016.

‹

Dana 19.4.2016., u okviru projekta Erasmus + u posjet našem Centru došla su četiri učenika iz Finske škole Ammattiopisto Luomi u pratnji svoje profesorice. Za vrijeme dvotjednog boravka u Zagrebu smješteni su u Hotelu Laguna gdje odrađuju i svoju stručnu praksu zajedno s našim učenicima. Osim učenja o hrvatskim specijalitetima, naši dragi gosti iz Finske provode svoje slobodno vrijeme istražujući Zagreb, druže se s našim učenicima, vježbaju zajedno u okviru našeg projekta Street workout, putovali su na izlet u Zadar, a za kraj će nam pripremiti i svoje poznate specijalitete. Svima je ovo dragocjeno iskustvo, upoznali smo nove prijatelje, vježbali poznavanje engleskog jezika, naučili ponešto o drugoj kulturi i ono najvažnije, pritom se lijepo zabavili. Veselimo se daljnjim izazovima i suradnji te se nadamo da ćemo u okviru ovog projekta Erasmus + iduće godine i mi imati priliku posjetiti naše drage partnere u Finskoj.

Ovim putem se od srca zahvaljujemo stručnom mentoru u kuhinji Hotela Lagune, gospodinu Mariu Nekiću na trudu u radu s našim gostima. Veliko hvala upućujemo i direktoru Hotela Lagune, Ivanu Sertiću, zajedno s upravom hotela na višegodišnjoj podršci u realizaciji projekata. Također, velike zahvale upućujemo svima ostalima koji su na bilo koji način doprinijeli u realizaciji projekta.

‹
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju