preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Klimatinee

Autor: Administrator , 3. 6. 2016.

Učenici 1.a, 3.b i 3.d razreda Srednje strukovne škole bili su u četvrtak 2. lipnja, na izvanškolskoj nastavi u zagrebačkom ZOO-u pod vodstvom profesorica Veršić, Sinković i Patalen.
Sudjelovali su u ekološkim aktivnostima pod nazivom "Klimatinee" ili "Dan klimatskih promjena". Osim nas sudjelovalo je još šest osnovnih i srednjih škola, a događaj su organizirale  Francuska i Njemačka međunarodna škola u Zagrebu.

Izmjenjivali smo iskustva o načinima osobnog doprinosa u čuvanju okoliša, sudjelovali u prezentacijama, raspravama, pokusima, kvizovima....... Izbliza smo razgledali Renaultov jednosjed na električni pogon, puno se družili i naučili, odlično se zabavljajući!
Sve se odvijalo na hrvatskom, francuskom, engleskom i njemačkom jeziku u korelaciji sa sadržajima kemije i biologije te je korist od ovog nastavnog dana višestruka, kao i zadovoljstvo učenika i profesora, koji su tek po završetku osjetili koliko su energije uložili.
Zahvaljujemo domaćinima na odličnoj organizaciji i srdačnosti i veselimo se budućoj suradnji!
Na nekoliko fotografija donosimo vam djelić doživljaja...
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju