preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Posjet predstavnika turskih organizacija za gluhe

Autor: Administrator , 29. 9. 2016.

U organizaciji i suradnji sa Savezom gluhih i nagluhih grada Zagreba kao partnerom na projektu "Learn to learn" (Civil Society Dialogue - IV: Education Grant Scheme), dana 29. rujna 2016. predstavnici turskih organizacija za gluhe upoznali su se sa djelatnošću našeg Centra, kao i djelatnicima Centra. Cilj projekta "Learn to learn" razvoj je inovativnih i kvalitetnih metodologija neformalnog obrazovanja za odrasle gluhe osobe.

Voditeljica OŠ Jasmina Švelec, prof. def. i Tereza Szavai Radić, dipl. surdolog su uz naš film KISS upoznale predstavnike s radom naše ustanove, koja se bavi i poboljšanjem kvalitete života osoba s invaliditetom s naglaskom na probleme s kojima se suočavaju gluhe i nagluhe osobe, pogotovo u obrazovanju odraslih.

Kao osobe oštećena sluha, djelatnici Centra Ružica Kežman, prof. def., Angel Naumovski, prof. TZK i Đurđica Šakić, stručni učitelj tekstilne struke, prezentirali su svoja poučna i zanimljiva  iskustva o školovanju i obrazovanju te metodologiju prilagodbe nastave osobama oštećena sluha – učenicima u radu.
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju