preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Glazbeni darak Centru "Slava Raškaj" Zagreb

Autor: Administrator , 30. 11. 2016.

 
Dana 26. studenog, u večernjim satima, u Crkvi Sv. Petra Apostola održan je dobrotvorni koncert Glazbeni darak Centru „Slava Raškaj“. Svrha koncerta bila je prikupljanje financijskih sredstava za unapređenje glazbenoterapijskih aktivnosti Centra. Projekt je osmišljen u suradnji sa dva mlada hrvatska glazbenika sa značajnom međunarodnom karijerom, Silvijem Richterom i Diegom Leverićem. Podršku nam je pružila Župa Sv. Petra Apostola i njezin župnik, vlč. Josip Golubić.

Svojim talentom i vrhunskim muziciranjem oduševili su Silvio i Diego sve okupljene. Svirali su djela baroknih skladatelja G. P. Telemanna, S. L. Weissa i J. H. Schmelzera. Nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji sa ova dva mlada glazbenika velikog talenta i široka srca. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na naš poziv i pomogli nam da na ovako lijep način kročimo u ovogodišnje predbožićno razdoblje.
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju