preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Državno prvenstvo u Poreču

Autor: Administrator , 8. 5. 2017.

Državo prvenstvo za učenike s intelektualnim teškoćama održava se od 7. do 9. svibnja u Poreču i Rijeci. Ovogodišnje natjecanje deveto je u neprekinutom nizu od 2009. godine kada je prvi puta organizirano. Broj natjecatelja i škola/centara popeo se ove godine na ,zaista, respektabilnu brojku.

Na natjecanjima u atletici, plivanju i stolnom tenisu koja će se održati danas (ponedjeljak 8.5.2017) sudjelovati će 51 škola/centar sa 332 učenika koje će pratiti 120 voditelja. U utorak, drugog natjecateljskog dana učenici će nastupiti u štafetnoj igri, a nakon nje, otputovati kućama.

Naši učenici Centra za odgoj i obrazovan je "Slava Raškaj" drugu godinu zaredom idu na to natjecanje i i nadamo se da ćemo opravdati trud, rad i povjerenje.
Idu 9 učenika: Nikolina Savić, Blaženka Tadić, Marijana Slivar, Miodrag Bogdan, Ljiljan Bogdan, Kristijan Pintar, Petar Koletić, Jašar Mašić i Emir Mašić uz pratnju profesora Bolfeka, Bodrožića i Naumovskog.
 
Poželite nam puno uspjeha i držite fige da se vratimo sa medaljama.
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju