preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Posjetio nas je SIGNMARK!

Autor: Administrator , 11. 5. 2017.

U ponedjeljak, 8. svibnja 2017., naš Centar je posjetio prvi gluhi rap i hip hop umjetnik na svijetu, Finac Marko Vuoriheimo, poznatiji kao Signmark. Signmark je održao motivirajući govor ispričavši svoju životnu priču i nastupio zajedno s finskim pjevačem Chikeom Ohanweom. Signmark piše tekstove i izvodi ih na znakovnom jeziku, a Chike pjeva.
...

Učenici Centra imali su također priliku predstaviti sebe, a i Centar, izvedbom poezije na znakovnom i nastupom plesne grupe. Uvaženim uzvanicima, novinarima, učenicima, roditeljima i djelatnicima obratili su se ravnateljica Jelena Grabovac i finski veleposlanik Timo Rajakangas.

Događanje je organizirano u suradnji s Veleposlanstvom Republike Finske, u sklopu proslave 25 godina bilateralnih diplomatskih odnosa između naših dviju zemalja i obilježavanja 100 godina finske neovisnosti, koje se odvija tijekom cijele 2017. godine. 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju