preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Međunarodni eTwinning skup u Münchenu

Autor: Administrator , 12. 5. 2017.

U Münchenu, glavnom gradu njemačke pokrajine Bavarske, u razdoblju od 4. do 6. svibnja 2017. održana je međunarodna stručna radionica na temu interkulturalnog i inkluzivnog pristupa odgoju i obrazovanju (Profesional Development Workshop - Creative and cultural education) u kojoj je sudjelovala naša logopedica Lana Margetić. Radionica je organizirana u sklopu eTwinning-a, jedne od aktivnosti najvećeg EU obrazovnog programa Erasmus+.
...

U radionici je sudjelovalo ukupno 130 sudionika iz 25 europskih zemalja, a održana je na engleskom jeziku. Uz našu predstavnicu, sudjelovali su i odgojno obrazovni djelatnici iz Metkovića, Čakovca, Osijeka i Splita te predstavnica Agencije za mobilnost i programe Europske unije Tea Režek.

Organizator događaja je Kultur Ministerium Konferenz iz Njemačke, a individualne mobilnosti za hrvatske sudionike realizirane su posredstvom AMPEU-a. Radionica je bila podijeljenja na plenarna predavanja i tematske radionice iz područja: Zvukovi – glazba, Tekst – ekspresija, Vizualne umjetnosti, Zanati, Otvaranje – suradnja. Organiziran je i posjet Muzeju Buchheim – Muzeju imaginacije, koji se nalazi na obali jezera Starnberg.

Na opsežnoj i višemodalnoj edukaciji, sudionicima su predstavljeni novi dosezi u području kulturalnog i interkulturalnog obrazovanja, korištenja raznih tehnika i metoda u nastavi i radu s učenicima, objašnjeni principi međunarodne suradnje i stvoreni idejni temelji za nove međunarodne projekte u sferi eTwinninga i Erasmus+ programa.

U nastavku je prezentacija koju je izradila naša sudionica skupa, Lana Margetić...

 
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju