preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

NASTAVAK OBRAZOVANJA

Autor: Administrator , 15. 6. 2018.

U Zagrebu, 14. 6. 2018.   

Temeljem članka 4. Pravilnika o uvjetima i načinima nastavka obrazovanja za višu razinu kvalifikacije (NN 8/16), Centar za odgoj i obrazovanje ''Slava Raškaj'' Zagreb, dislocirana jedinica Srednja strukovna škola, Ilica 83, objavljuje

OBAVIJEST

o upisu učenika u nastavak obrazovanja za višu razinu kvalifikacije u statusu redovitoga učenika u školskoj 2018./19. godini.

 

Srednja strukovna škola organizira u školskoj  2018./19. godini nastavak obrazovanja za stjecanje više razine kvalifikacije u ovim programima obrazovanja:

1. Krojač- 5 mjesta

2. Kuhar- 1 mjesto

3. Slastičar- 3 mjesta

4. Autolimar- 3 mjesta

5. Bravar- 2 mjesta

Pisani zahtjev za nastavkom obrazovanja mogu podnijet učenici koji su završili obrazovni program u trajanju od tri godine, pod uvjetom da:

-    prosjek ocjena svih razreda srednjeg strukovnog obrazovanja u prethodno završenom strukovnom obrazovanju iznosi najmanje 3,50 zaokruženo na dvije decimale

-    od završetka trogodišnjega obrazovanja nije istekao rok od dvije godine.

Učenik odnosno roditelj ili skrbnik malodobnoga učenika obvezan je do 2. srpnja 2018. godine podnijeti Školi pisani zahtjev za nastavkom obrazovanja uz koji je obvezan priložiti izvornike ili ovjerene preslike prethodno stečenih razrednih svjedodžbi i svjedodžbe o završnom radu. U zahtjevu se obvezno navodi obrazovni program u kojem se želi nastaviti obrazovanje u statusu redovitoga učenika.

Ostvarivanje prava nastavka obrazovanja za višu razinu kvalifikacije uvjetuje se polaganjem razlikovnih odnosno dopunskih ispita koje određuje Nastavničko vijeće srednje škole te obveznim redovitim pohađanjem praktične nastave.

O zahtjevu za nastavkom obrazovanja, odlučit će Nastavničko vijeće rješenjem koje će se pisano dostaviti svakom učeniku.

 

                                Ravnateljica:

                                Jelena Grabovac, dipl. soc. rad
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju