preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

Kutak za roditelje

Upitnik za roditelje i skrbnike

Autor: Administrator , 22. 4. 2020.

Do sada smo vidjeli kako učenici doživljavaju nastavu na daljinu, a sada nas zanima kako istu doživljavaju roditelji / skrbnici.

Upitnik za roditelje / skrbnike

Poštovani roditelji, skrbnici i odgojitelji,

ovim putem vam se želimo zahvaliti na ispunjenom upitniku o tijeku nastave na daljinu. Također, zahvaljujemo na suradnji, pomoći, podršci i iznimnom angažmanu s vaše strane, kako bi naši učenici što lakše prebrodili prve korake digitalne nastave. Znamo da nikome u ovoj iznenadnoj i izvanrednoj situaciji nije bilo lako, te da je bilo potrebno mnogo uloženog truda sa svih strana kako bismo ovo svi skupa pokrenuli i ustrojili.

Stoga su nam vaši savjeti, prijedlozi i kritike vrlo značajni, kako bismo naš rad u budućnosti bolje, točnije i detaljnije planirali. Svima nam je u cilju učenicima preostali dio ove nastavne godine olakšati, a to možemo samo uz vašu daljnju pomoć i suradnju.

Ovdje ćemo se kratko osvrnuti na najčešća pitanja i brige koje ste nam uputili;

  • STRUČNA PRAKSA: dok se ne stvore uvjeti za redovno pohađanje stručne prakse (koje će propisati Nacionalni stožer civilne zaštite, HZJZ i nadležna ministarstva), stručna praksa u radnom procesu se neće provoditi. Prema uputama nastavnika strukovnih predmeta, potrebno je vježbe (ovisno o struci i mogućnostima) provoditi u kućnom okruženju.
  • POLAGANJE ZAVRŠNOG ISPITA (za učenike četvrtih i trećih razreda) je u ovom trenutku planirano u on-line (digitalnom) obliku. Promjene su moguće, ukoliko dobijemo nove naputke nadležnog ministarstva, a o svemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.
  • SLANJE ZADAĆA/ZADATAKA; ukazali ste nam na nedovoljne upute vezane za slanje povratnih informacija o obavljenim zadaćama  i zadacima, pa ćemo nastojati biti što precizniji u uputama za svaki pojedini predmet.
  • STANJE ZGRADE Srednje strukovne škole u Ilici 83; zgrada je uslijed potresa zadobila oštećenja, te su trenutno u tijeku planiranja oko sanacije istih.

Zahvaljujemo i na brojnim porukama podrške koje ste nam uputili. Nadamo da će ovi izvanredni uvjeti što skorije biti iza nas, te da ćemo se vratiti u naše učionice u izravan kontakt s učenicima. Do tada, nadamo se da ste vi i svi vaši dobro. Naše kontakte imate, stoga se nemojte ustručavati da nam se javite ukoliko imate potrebu. I dalje smo tu za vas. Do novih informacija, obavijesti i promjena #ostanitedoma, #buditedobro i #čuvajtese

Stručni tim:

Mateja Grozdek, psiholog

Brigita Jerić, soc.radnica

Dajana Ivković, logoped

Marina Šuman, psiholog

Antonija Jakas, pedagog
Korisno
Lista linkova je prazna
Lista linkova je prazna
ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju