preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj Zagreb

Stripovi su knjige!


Projekt „Stripovi su knjige!“ provodi se s ciljem podrške razvoju intrinzične motivacije za čitanje i radosti čitanja u učenika srednjoškolskog uzrasta osiguravanjem dostupnosti i poticanjem na čitanje stripova, kao građe koja odgovara interesima ove skupine mladih. Centar „Slava Raškaj“ Zagreb je nositelj Projekta, a partneri u provedbi su Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava i Udruga Crtani romani šou.

Projekt se provodi u razdoblju od 1. rujna 2021. do 15. srpnja 2022. te obuhvaća šest glavnih aktivnosti: 1. aktivnosti u okviru Kluba ljubitelja stripa „Striponauti“ (1.1. redovite aktivnosti „striponauta“, 1.2. radionica stripa); 2. nabava stripova za školske knjižnice partnerskih ustanova; 3. druženje s predstavnicima lokalne strip-scene; 4. vidljivost i diseminacija projektnih rezultata u javnosti; 5. evaluacija projektnih rezultata; 6. upravljanje projektom.

Financijska sredstva za provedbu osigurana su temeljem Poziva za financiranje projekata u sklopu izvannastavnih aktivnosti osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2021./2022. (MZO, 10. rujna 2021.).

Projektne aktivnosti mogu se pratiti na: https://www.facebook.com/stripovisuknjige
 

 


Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Zero Waste Catering Lab

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE

UNSTOPPABLE 2023
BLOG PROJEKTA

UNSTOPPABLE 2022
BLOG PROJEKTA

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju