preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

Natječaj za upis - nastavak obrazovanja

U Zagrebu, 14. lipnja 2019.

NATJEČAJ

za prijavu i upis polaznika – nastavak obrazovanja

PROGRAM OBRAZOVANJA U UGOSTITELJSKOJ STRUCI:

KUHAR – 3 mjesta

SLASTIČAR – 3 mjesta

PROGRAM OBRAZOVANJA U STROJARSKOJ STRUCI:

AUTOLIMAR – 4 mjesta

BRAVAR – 3 mjesta

PROGRAM OBRAZOVANJA U TEKSTILNOJ STRUCI:

KROJAČ – 5 mjesta

 

Polaznici koji se žele prijaviti u program nastavka obrazovanja predaju MOLBU Nastavničkom vijeću Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ Zagreb do 30.6.2019. godine.

Razgovor i testiranje kandidata održat će se u utorak, 2.7.2019. godine s početkom u 9:00 sati u prostorijama Centra na adresi ILICA 83. Polaznici trebaju sa sobom ponijeti Rješenje o primjerenom obliku školovanja, svjedodžbe o prethodno završenom školovanju, svjedodžbu o završnom radu, medicinsku dokumentaciju i preslik izvadtka iz matične knjige rođenih.

Ostvarivanje prava nastavka obrazovanja za višu razinu kvalifikacije uvjetuje se polaganjem razlikovnih odnosno dopunskih ispita koje određuje Nastavničko vijeće srednje škole te obveznim redovitim pohađanjem praktične nastave.

O zahtjevu za nastavkom obrazovanja, odlučit će Nastavničko vijeće rješenjem koje će se pisano dostaviti svakom učeniku.

Sva dodatna pojašnjenja mogu se dobiti u Centru na adresi Ilica 83, svaki radni dan od 9:00 do 13:00 sati ili putem maila (goran.hudovsky@skole.hr).

 

Ravnateljica:

Jelena Grabovac, dipl.soc.rad.


Korisno
Lista linkova je prazna
ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju