preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Što u slučaju potresa?

Autor: Administrator , 7. 1. 2021. 14:05

Na slijedećoj poveznici pročitaj brošuru!

SafeQuake BROŠURA

 [više]

HUMANITARNA POMOĆ ZA POTRESOM STRADALA PODRUČJA

Autor: Administrator , 31. 12. 2020. 11:16

 

Zajedničkim snagama naših djelatnika i volonterki iz plesnog studija BEVEL, u srijedu 30.12.2020. brzinski smo organizirali hitnu humanitarnu akciju. Hvala svima koji su se odazvali i donirali potrepštine za ljude Petrinje, Siska i okolice. Sve prikupljene donacije su odmah poslane prema potrebitima. Još jednom hvala svima od srca!
 

 [više]

Autor: Administrator , 21. 12. 2020. 14:06


 

 [više]

Božićna video-čestitka

Autor: Administrator , 21. 12. 2020. 09:02

 

 [više]

Virtualna šetnja Centrom

Autor: Administrator , 21. 12. 2020. 08:51

U ovim neviđenim vremenima, posebno je važno iskoristiti alate koji su nam pri ruci, uključujući virtualne ture. Virtualni obilazak Centrom brzo je i jednostavno, u udobnosti vašeg doma / uređaja, pruža mogućnosti za istraživanje kroz realističnu, interaktivnu i obuzimajuću turneju. Virtualna tura od 360 ° raznolika je kao i prostor koji promovira.

Obilazak radi na svakom uređaju s pristupom internetu.

Virtualni obilazak svih odjela možete pogledati na slijedećoj poveznici. 

 [više]

NAGRADA ZA NAJUKLJUČIVIJI PROJEKT

Autor: Administrator , 18. 12. 2020. 14:03

 

 [više]

Poziv na kreativni natječaj!

Autor: Administrator , 15. 12. 2020. 12:55

 

Šaljite video uratke i fotografije vaših radova na temu Božićni ukrasi na: slava.volonteri@gmail.com do 20.12.2020. Tri pobjednička rada objavit ćemo 22.12.2020. na blogu i webu projekta Unstoppable Power te nagraditi slatkim paketima.

Za  inspiraciju pogledajte video naše volonterke Valentine! Budite vrijedni i širite pozitivu! Nestrpljivo čekamo vaše radove!
Veselimo se!

Unstoppable Power tim!
 

 [više]

Stigli su nam "nezaustavljivi" volonteri!

Autor: Administrator , 7. 12. 2020. 10:26

Slika

Iznimno nam je drago zaželjeti dobrodošlicu našim novim volonterima: Valentini, Matiji, Domeniku i Kristijanu!

U narednim mjesecima pratiti ćemo iskustva i doživljaje naših nezaustavljivih volontera. Domeniko i Kristijan pratit će Zero Waste aktivnosti naših učenika i podučiti nas kako svi zajedno možemo bolje brinuti o okolišu. Matija će pomoći u izradi digitalnih životopisa učenika, kako bi se njihovi talenti istaknuli na tržištu rada, a Valentina će Vam dočarati pozitivu i sposobnosti učenika te senzibilizirati sve nas za bogatstvo različitosti!

Nezaustavljivu ekipu volontera bolje upoznajte na blogu: https://unstopabblepower.blogspot.com/

 [više]

Unstoppable with You - najuključiviji projekt

Autor: Administrator , 2. 12. 2020. 10:35

Predstavljamo video koji prikazuje rezultate i aktivnosti našeg projekta "Unstoppable with You". Ovaj smo projekt prijavili na natječaj Agencije za mobilnosti i programe EU za najuključiviji projekt. Zašto je naš projekt najuključiviji saznajte u ovom video uratku!
 
 [više]

Projekt "Unstoppable with you" kao primjer dobre prakse

Autor: Administrator , 2. 12. 2020. 09:45

Naš projekt "Unstoppable with you" istaknut je kao primjer dobre prakse na službenim stranicama europskog programa Europske snage solidarnosti: https://www.europskesnagesolidarnosti.hr/hr/novosti/primjer-dobre-prakse-centar-slava-raskaj-/
 

 [više]

Nagrade za najčitatelje

Autor: Administrator , 24. 11. 2020. 14:00

Iako je zbog okolnosti, na žalost svih knjigoljubaca, ovogodišnji Interliber otkazan, mi nismo propustili priliku da Mjesec hrvatske knjige dostojno privedemo kraju nagrađivanjem dvije naše najčitateljice i dva najčitatelja. Kao i prošle godine, nagrade smo pripremili uz pomoć nakladnika Fibra i knjižare Hoćuknjigu, pa im ovim putem zahvaljujemo na podršci. Ekipa iz Hoćuknjigu je za cure pripremila sadržajne poklon-vrećice, a Fibra je dečkima poklonila majice sa stripovskim motivima. Da su naši najčitatelji zadovoljni poklonima najbolje svjedoči priložena fotografija…
 

 [više]

Prošećite po okolišu zgrade

Autor: Administrator , 24. 11. 2020. 12:35

 [više]

Zero Waste Power ide dalje!

Autor: Administrator , 13. 11. 2020. 12:23

 

Projekt Zero Waste Power in HoReCa ide dalje sa svojim radom - učimo i poučavamo nove naraštaje! Ovo su aktivnosti i radionice Zero Waste koncepta koje smo imali tijekom početka školske godine, u listopadu, i već smo spremni za sljedeći terenski zadatak: primjena upitnika u ugostiteljskom objektu.
 

 [više]

Međunarodni NET trening "Let’s Volunteer!"

Autor: Administrator , 29. 10. 2020. 10:09

21. listopada 2020. - Na poziv Agencije za mobilnost i programe EU,  uspješan rad našeg Centra u okviru projekata "Unstoppable with You" i "Zero Waste Power in HoReCa" kao primjer dobre prakse predstavile su koordinatorice projektnog tima Brigita Jerić i Nina Ceserec. Online prezentaciji su daljinski priključili i naši dragi volonteri Patricia i Angel iz Španjolske.

Tematika i fokus treninga bio je prikaz mogućnosti međunarodnog volontiranja u školama koje nudi program Europskih snaga solidarnosti.

Veselimo se novim volonterima koje očekujemo u okviru našeg novog projekta "Unstoppable Power".

 [više]

Autor: Administrator , 26. 10. 2020. 09:14

 [više]

Donacija Rotary kluba Zagreb Zrinjevac

Autor: Administrator , 6. 10. 2020. 19:07

 

3.10.2020. - Rotary klub Zagreb Zrinjevac obradovao nas je vrijednom donacijom triju električnih i jedne akustične violine. Donaciju su primile naša nastavnica Đurđica Šakić, u ime Centra, te profesorica violine Renata Novoselec, kao vanjska suradnica u projektu Violinmusic4all. Koliko su značajne ovakve donacije najbolje se moglo vidjeti na licima učenika Centra kad su dobili priliku isprobati nove instrumente. Veliko hvala Rotary klubu Zagreb Zrinjevac!
 

 [više]

Raspored sati SŠ

Autor: Administrator , 11. 9. 2020. 12:10

Raspored sati SŠ pogledajte na sljedećm linku:

RASPORED SATI SREDNJE ŠKOLE

QR code rasporeda SŠ

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE POWER

UNSTOPPABLE POWER

BLOG PROJEKTA

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju