preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj Zagreb

Best EDU – Lessons learned during COVID

Best EDU – Lessons learned during COVID: Transferebility of best practice in European education
Vrijeme provedbe: 1.3.2021. - 28.02.2023.
Nositelj: Keilir Academy, Island (www.keilir.net)
Partneri:

Projekt će prikupiti dobre i inovativne prakse u europskom obrazovanju te istražiti kako su obrazovne ustanove nastavu prilagodile globalnoj pandemiji COVID-a. Prikupljanjem  iskustva u obrazovnim sustavima, na različitim razinama, nastojimo stvoriti zbirku provjerenih reaktivnih metoda za rješavanje svih budućih situacija u kojima se škole, učitelji i učenici moraju prilagoditi, promijeniti i reagirati na nekontrolirane vanjske sile.

Ciljevi projekta bit će prikupljanje i širenje ovih praksi, razvijanje i održavanje seminara za osposobljavanje, kao i organiziranje i testiranje novih pristupa koje nastavnici i treneri primjenjuju, kao i prakse u vlastitom području obrazovanja. Koristit ćemo i dokumentirati slučajeve u kojima su ove metodologije i pristupi implementirani u npr. strukovnim školama, tjelesnom odgoju, obrazovanju u ruralnim područjima, obrazovanju učenika s invaliditetom, tjelesnom odgoju i obuci za starije osobe.

Projektni partneri dolaze iz cijele Europe, a biraju se zbog njihove široke regionalne, nacionalne i međunarodne mreže unutar obrazovne zajednice, kao i zbog iskustva u prilagođavanju i primjeni inovativnih pristupa u poučavanju i učenju. Uz to, odabrani su partneri koji će poslužiti kao testni slučajevi kako bi se provele konkretne inovativne prakse u vlastitim školama ili na obuci.
 


Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Zero Waste Catering Lab

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE

UNSTOPPABLE 2023
BLOG PROJEKTA

UNSTOPPABLE 2022
BLOG PROJEKTA

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju