preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

Slavimo život zajedno

Projekt Slavimo život zajedno provodi se u temljem poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“. Cilj Projekta je rekonstruirati, prilagoditi i opremiti socijalnu infrastrukturu Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ Zagreb i Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac za pružanje izvaninstitucijskih usluga s ciljem prevencije institucionalizacije i razvoja mreže izvaninstitucijskih usluga i službi podrške u zajednici. Projektom će se osigurati kvalitetniji odgovor na rastuću potrebu za pružanjem usluga boravka, rane intervencije, psihosocijalne podrške te pomoći pri uključivanju u programe odgoja i redovitog obrazovanja za djecu i mlade s teškoćama u razvoju te odrasle osobe s invaliditetom.

Centar „Slava Raškaj“ Zagreb je nositelj Projekta, a partneri su Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac i Društvo za socijalnu podršku. Kao partner, Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac nabavit će transportno vozilo i specijaliziranu opremu za provedbu izvaninstitucijskih usluga. Društvo za socijalnu podršku sudjelovat će u provedbi edukacija na temu osiguravanja pristupačnosti usluga osobama s invaliditetom, ravnopravnosti spolova, nediskriminacije pripadnika nacionalnih manjina, ekološke održivost itd., u koje će se uključiti djelatnici i članovi obitelji korisnika Centra „Slava Raškaj“ Zagreb i Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac. Također, djelatnici obaju Centara uključit će se u specijalizirane edukacije za pružanje izvaninstitucijskih usluga.

Projekt se u potpunosti financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 13.112.440,00 kuna. Provedba je započela 4. lipnja 2019. ugovaranjem usluga pomoći u pripremi dokumentacije za prijavu projekta na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava, a ukupno trajanje projekta je 36 mjeseci.

           

 


Lista linkova je prazna
Lista linkova je prazna
ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE POWER

UNSTOPPABLE POWER

BLOG PROJEKTA

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju